We huren! Woon een All-Store Holiday Hiring-evenement bij.

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

U bent uitgenodigd om Paper Source Open House-evenementen bij te wonen – dinsdag 21 september tussen 16.30 uur en 18.30 uur en zaterdag 9 oktober tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Alle Stores Nationwide doen mee, om winkelliefhebbers in te huren voor onze winkels. Zoek een lokale winkel.


Wat te verwachten

Begin je creatieve retailcarrière! We willen onze teams laten groeien met geweldig talent in het hele land. Onze winkelteams staan ​​te popelen om je te ontmoeten; kom langs bij een van onze winkels in de VS op dinsdag 21 september tussen 16.30 uur en 18.30 uur of op zaterdag 9 oktober tussen 10.00 uur en 12.00 uur, lokale tijd. Ontdek de mogelijkheden om ons team te komen versterken tijdens de feestdagen en neem deel aan een live interview! Interviews zijn één op één of in groepsformaat en het Masker- en Covid-veiligheidsprotocol wordt gevolgd, per locatie.

WHO

Creatieve retailliefhebbers! We zijn op zoek naar groot talent om ons team voor het seizoen te komen versterken. 16+ inhuren.

We waarderen creativiteit, ondernemersgeest, authenticiteit en kwetsbaarheid, klantgerichtheid en passie voor ons merk. Bezoek onze carrièrepagina voor meer informatie over onze cultuur en openstaande mogelijkheden.

Waar

We hebben meer dan 135 vestigingen door het hele land. Alle winkels in het hele land doen mee, vind je lokale winkel.

Wanneer

Paper Source Open House-evenementen, kom langs voor een interview. Lokale tijd.

Dinsdag 21 september tussen 16.30-18.30 uur

Zaterdag 9 oktober tussen 10:00 – 12:00 uur

Wat nog meer

* Aanvragers hoeven zich NIET voor het evenement aan te melden. Er is een mogelijkheid om tijdens het evenement of erna in te schrijven. Als je ervoor kiest om je aan te melden vóór het evenement Sms PSCAREERS naar 80823 of bezoek onze carrièrepagina.

* $10 korting op het winkelen coupon zal worden ontvangen voor het bijwonen! (Geen minimale aankoop en coupon te gebruiken op het moment van het evenement.)

Voordelen voor werknemers

Voordelen zijn onder meer: ​​een royale werknemerskorting – tot 40% korting op producten, gratis online knutselworkshops en meer. Ga voor meer informatie naar onze carrièrepagina

Start vandaag nog je creatieve carrière!

Deel:

creditSource link

Gebruikmaar
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare