Slimme vaderdagideeën voor kaartmakers

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Vaderdag nadert snel en daarom heb ik verschillende handgemaakte kaarten verzameld waarvan ik vrijwel kan garanderen dat ze door de mens worden goedgekeurd, of het nu voor deze feestdag, zijn verjaardag of andere speciale gelegenheden is. Oude lezers herinneren zich ze misschien; als je nieuw bent hier, welkom en veel plezier met maken – ik deel mijn ideeën graag met andere papierliefhebbers, want zo leren we.

Kaartmakers worstelen vaak met ideeën die de gemiddelde Joe zal waarderen. Ik heb de neiging om te denken dat de boodschap die in een kaart is geschreven belangrijker is dan wat er op de voorkant staat, maar de kunst kan natuurlijk ook een boodschap overbrengen. Deze eerste twee kaarten zullen papa’s borst zeker opblazen… wie houdt er immers niet van een compliment?

Echte knopen en gequilleerde zakinitialen geven pit aan deze Vaderdag-shirtkaart.

quilled coole kat met zonnebril op vaderdagkaart

Deze met zonnebril versierde kattenkaart maakt me altijd aan het lachen, dus stel je voor wat het zal doen om het moreel van je vader een boost te geven. De coole kat heeft behoorlijk wat kleine details, dus het zal even duren, maar zoals ik altijd zeg, als een quiller eenmaal weet hoe hij de basisvormen moet maken, is de wereld jouw oester. U kunt elk ontwerp met quilled bekijken en het opnieuw maken.

coole kat Vaderdagkaart met een gewatteerde kat die een zonnebril draagt

Om de kaart te vereenvoudigen, kunt u in plaats van een gewatteerde kat een houtskoolpotlood gebruiken om er een te tekenen of een gestempelde kattenafbeelding te vervangen en een paar kartonnen brillen toe te voegen. Ik maakte deze kaart nadat ik een gestempeld ontwerp had gezien, omdat ik wist dat het leuk zou zijn om er een quilled-versie van te maken.

quilled mandala gecentreerd op de voorkant van de vaderdagkaart met geruit lintaccent

Mandala’s zijn populair onder quillers… er is zelfs een heel boek met prachtige, ingewikkelde patronen, Quilled mandala’s: 30 papieren projecten voor creativiteit en ontspanning, door Alli Bartkowski.

Deze quilled mandala-kaart heeft een minder gecompliceerde kaart die ik op gouden plastic gaas heb gemonteerd en geaccentueerd met mannelijk geruit lint en koperen bevestigingsmiddelen. Als je een quilled marquise, traan en strakke spoel kunt maken, kun je dit ontwerp maken.

handen met een vaderdagkaart met papieren ballonnen op bakkerstouwen en patroonpapier pop-up origami DAD-letters

Deze pop-upkaart van origami is oorspronkelijk gemaakt als gasttutorial door Karla Lim, die sindsdien een ondernemende kalligraaf is geworden met een nieuw boek op haar naam, Creatieve kalligrafie gemakkelijk gemaakt.

Het ontwerp zoefde dankzij Pinterest over het net en de post is bijna 60.000 keer bekeken! Ik denk graag dat veel vaders blije jongens zijn geweest na het ontvangen van een van deze speciale kaarten.


Dit bericht bevat gelieerde Etsy- en Amazon-links.

Als u ervoor kiest om een ​​aankoop te doen, een kleine commissie

worden zonder extra kosten voor u ontvangen.

Bedankt voor het steunen van All Things Paper.

creditSource link

Gebruikmaar
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken