Geef een feestje TIE-DYE voor!

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Bekijk de nieuwste heldere en sprankelende trend van deze zomer: tie-dye! Met zonneschijn en levendige kleuren heeft Paper Source alles wat je nodig hebt om in vijf eenvoudige stappen een kleurrijk feest te vieren.

1. Een welkomstuitnodiging

Match uw uitnodigingen op thema met de Custom Uitnodigingen van Paper Source! De Gekleurde Confetti Feestuitnodigingen kan dezelfde helderheid naar uw gasten brengen voordat het feest is begonnen. Of zoek de hele Paper Source-verzameling feestuitnodigingen om de perfecte voor jou te vinden! Selecteer een coördinatie Retourlabel om het proces te stroomlijnen.

Nodig kinderen en ouders uit voor een perfecte opstelling voor een verjaardagsfeestje – tie-dye is voor iedereen!

2. Vier in kleur

Decoratie is de sleutel! Door het thema in te stellen, creëer je samenhang en plezier tijdens het hele feest. Begin met een geweldige Tie Dye Letter Banner om elk terras of elke kamer te versieren – spel “TIE-DYE VOOR!” in heldere blokletters.

Maak dan een statement met a Regenboog Ballonboog Kit: perfect voor fotomomenten voor alle gasten! De stand kan worden versierd met meer slingers wanddecoraties, zoals de spunky Lichtslingers met kwastjes of Vilt Pom Garland, en zelfs de Regenboog Honingraten! Zelfs je eigen speciale decor creëren met een Zelfstudie over decoratie kan zorgen voor een geweldige pre-party activiteit

Leuke rekwisieten zullen alle foto’s laten knallen, zoals onze Yay feestmutsen, Regenboog zonnebril, en een Regenboog Confetti Popper! Zelfs het dragen van je eigen tie-dyed T-shirts zorgt voor een geweldige fotoherinnering.

3. Speciale service

Aan tafel, gebruik Paper Source’s Tie Dye Servetten en Borden voor gasten om te evenaren! Feestartikelen in het thema zijn ook gegarandeerd een hit, met Zure Regenbogen, Babyvlinders, Pebbles Live Happy-stickers en zelfs Regenboogmaskers in te pakken Tassen met aquarel regenboog stippen of zelfs Snoep Hagelslag Cellofaan Zakjes. Plaats deze naast de tie-dye borden, cupcakes en kaarsen voor een uitbarsting van kleur!

Met een eenvoudig recept voor cupcake-swirls, voeg een kleurrijke flair toe en bedek elke cupcake met een Regenboog Kaars voor samenhang en een leuk kleuraccent.

4. Leer knutselen

Kom in actie tijdens de viering met onze Vivid Tie Dye Kit en maak leuke stukken met deze activiteit en stropdas kleurstof om het even wat stof en maak je eigen nieuwe product! Een geweldig ambacht dat elke gast op uw feest kan inspireren, uw eigen stuk stropdas verven zorgt voor een persoonlijke, unieke en heldere draai die precies past bij een tijdloze zomertrend.

De Regenboog Knutselset, de Zo veel vriendschapsarmbandenset en de Over de regenboog knutselset allemaal zorgen voor extra activiteiten met iets minder rommel en net zoveel kleur! Kinderen kunnen in alle kleuren tekenen met Jumbo Stoepkrijt, of verken de rest van de feestruimte met de Knutselset voor achtertuinverkenner!

5. Een herinnering om mee te nemen

Naast feestartikelen, kunt u de foto’s van de dag afdrukken voor geweldige memo’s en ze vouwen tot speciaal geschreven bedankbriefjes op de Tie Dye Stationaire Set.! Een perfecte herinnering aan al het geweldige plezier dat was gehad. Herdenk met deze eenvoudige tutorial over hoe maak je een plakboek? van alle gebruikte foto’s!

Deze zomer is perfect voor reünies en het terugbrengen van helderheid naar onze dierbaren. Begin hier met je eigen tie-dye party!

Deel:

creditSource link

Gebruikmaar
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare