Ontmoet de leden van de Paper Source Community en vier met ons trots!

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Laten we samen de LGBTQIA+-gemeenschap geven, leven, creëren en vieren.

Deze maand zijn we verheugd om de teamleden bij Paper Source in de schijnwerpers te zetten die elke dag hun liefde met ons brengen en delen. Hun creativiteit en passie vormen de basis van hoe we een inspirerende plek creëren waar iedereen elke dag kan geven, leven, creëren en vieren! Lees hieronder hun verhalen.

“Trots is voor mij een viering van mijn ware zelf zijn en een tijd om na te denken en iedereen te herinneren die zo hard heeft gevochten om te komen waar we nu zijn. Het vieren van trots geeft ons de mogelijkheid om zichtbaar te zijn en steun te betuigen aan degenen die misschien moeite hebben om hun identiteit in deze wereld te vinden. Hardop en trots leven was niet altijd gemakkelijk voor mij.

Toen ik opgroeide in een klein stadje in het Midwesten, was ik beschut tegen elke andere manier van leven dan ik leefde. Pas toen ik ging studeren, begon ik me op mijn gemak te voelen bij het uiten van mijn ware identiteit en het accepteren van mezelf voor wie ik was. Ik besefte dat het oké was om anders te zijn, en dat ik niet de enige was. Ook al vond ik mezelf echt tijdens mijn studententijd, tot een paar jaar daarna was ik nog steeds niet helemaal uit naar iedereen. Uit de kast komen en mezelf blootgeven vergde een ongelooflijke hoeveelheid kracht, moed en steun die ik nog aan het opbouwen was. Pas toen ik mijn partner ontmoette, realiseerde ik me dat ware liefde mogelijk was en dat liefde echt geen grenzen kent. Daar waren we dan, twee kleine stadsjongens die elkaar vonden, onvoorwaardelijk van elkaar hielden en uiteindelijk een koers uitstippelden om ons leven samen door te brengen. 13 jaar later kon ik niet gelukkiger zijn met de persoon die ik ben geworden en het leven dat mijn partner en ik samen hebben opgebouwd. We hebben veel om trots op te zijn!

“Wat voor ons ligt en wat achter ons ligt, zijn kleine zaken vergeleken met wat in ons ligt. En wanneer we wat van binnen is naar buiten in de wereld brengen, gebeuren er wonderen.” -Henry David Thoreau.”

-Eric Sedelmaier (hij/hem/zijn), winkelmanager Madison

“Toen ik ruim 6 jaar geleden solliciteerde bij Paper Source, wist ik niets van het bedrijf af. Ik werd aangenomen als Custom Print Designer en werkte aan het perfectioneren van huwelijksuitnodigingen voor onze klanten. Nog nieuw en onbekend met het hele ontwerpassortiment, was een van de eerste bestellingen waaraan ik moest werken, voor een klant die een door Paper Source ontworpen sjabloon koos met een geïllustreerd logo van “Mrs. & Mvr.” boven de tekst voor de uitnodiging. Met open mond, herinner ik me dat ik langzaam de kamer rondkeek en dacht: “Whaaaaaaaat?…”

Op dat moment had het Hooggerechtshof nog niet geoordeeld dat staten het homohuwelijk moeten erkennen. Maar hier is Paper Source, grote inclusieve energie, uitnodigingen ontwerpen die specifiek zijn voor het homohuwelijk! Ik was stomverbaasd.​

Nadat de eerste schok voorbij was, voelde ik me opgelucht, geaccepteerd en zo opgewonden om bij dit bedrijf te werken. Ik wist dat ik niet hoefde te verbergen dat ik een relatie van hetzelfde geslacht had, dat ik andere koppels van hetzelfde geslacht zou helpen bij het ontwerpen van hun huwelijksuitnodigingen, en dat mijn baan nooit in gevaar zou komen vanwege wie Ik hou van.

Tijdens Pride zijn we niet bang om onszelf te identificeren en te vieren. We genieten van het feit dat we omringd zijn door een accepterende gemeenschap, die ons respecteert en omarmt wat ons allemaal anders maakt. Ik weet dat Pride niet is ontstaan ​​uit de behoefte om de LGBTQIA+-gemeenschap te vieren, maar om ervoor te pleiten. Ik ben enorm dankbaar voor de individuen die hebben samengewerkt om te demonstreren en te vechten voor de rechten en steun die we vandaag genieten. Daarnaast ben ik er trots op te werken voor een bedrijf dat niet alleen alle soorten identiteiten en relaties accepteert, maar bevordert.”

Anna Lightner (zij/haar), website-ontwerper voor papierbron

Mijn naam is Ally Ackles en ik ben een sleutelhouder in de Tampa-winkel in Hyde Park Village. Hier is mijn verhaal:

Ik ben niet zo’n schrijver die zo kaal is als ik probeer mijn verhaal op te schrijven. Ik kwam pas uit de kast als lesbienne toen ik 22 jaar oud was in september 2019. Het vertegenwoordigen van trots in het publiek is zo belangrijk. Het is gek om te bedenken hoe weinig ik een paar jaar geleden wist over de LGBTQIA+-gemeenschap en hoe ongelooflijk trots en gezegend om nu deel uit te maken van zo’n ondersteunende en inspirerende gemeenschap.

Hier is een klein achtergrondverhaal, zodat je een idee krijgt van het bedrag dat ik kende. Ik was op een zomer op bezoek bij een vriend in New Jersey en we gingen voor een dag naar NYC. Het gebeurde gewoon zo dat het dezelfde dag was als de NYC Pride Parade. Dat wist ik toen echter nog niet. Ik bleef mensen zien in regenboogoutfits en glitter en gewoon oprecht blij zijn was ongelooflijk. Ik vroeg mijn vriendin eigenlijk “waarom zit iedereen in regenboogdingen” en ze vertelde me over de pride-parade en toen begon het allemaal in mijn hoofd te klikken. We liepen uiteindelijk naar boven en keken een beetje van de parade die ik die dag nooit zal vergeten.

Fast forward 3 jaar naar een extreem depressieve, angstige student. Ik verhuisde terug naar huis en begon mezelf te accepteren en er viel een enorm gewicht van me af toen ik er eindelijk uitkwam. Trots voor mij is eindelijk gelukkig kunnen zijn met wie je bent door jezelf en degenen die nog steeds worstelen te vertegenwoordigen. Liefde is liefde.

Ally Ackles (zij/haar), sleutelhouder bij Paper Source

Ik ben Emily Rosenquist, Shift Supervisor op de locatie Indianapolis Keystone (625). Ik ben de blondine op de foto’s.

Trots is voor mij meer dan alleen woorden, het is een gevoel. Trots roept het gevoel van liefde en veiligheid en bevestiging op in alle delen en plaatsen in mijn leven. Ik geniet ervan om dat geweldige gevoel vooral in deze maand te vieren en groet alle rebellen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Emily Rosenquist (zij/haar), Shift Supervisor voor Paper Source

Deel:

creditSource link

Gebruikmaar
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare