Maak een Quilled-kinderwagenkaart

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Ik heb meer dan eens gezegd hoe leuk ik het vind om babycadeaus te geven (en te kopen)… een nieuw leven, een frisse start en zo. Een quilled-kaart maken die bij het heden past, lijkt altijd goed, simpelweg omdat quilling zich zo goed leent voor schattige ontwerpen. Dit is het laatste idee dat ik bedacht dat werd gegeven aan baby Olivia, geboren uit vrienden in augustus.

Nieuw bij quilling? Zelfs als je dit aloude papierambacht nog nooit hebt geprobeerd, wed ik dat je met oefenen succes zult vinden. Het is tenslotte maar papier, lijm en een klein stuk gereedschap! Bekijk om te beginnen deze twee quilling-tutorials voor beginners: basisbloem en blad en eenvoudige schelpen. U zult het ook nuttig vinden om deze lijst met veelgestelde vragen over Quilling te bekijken.

quilled roze en groene kinderwagen geplaatst op twee offset papieren zeshoeken

Er zijn slechts een paar verschillende spoelvormen nodig om de wagen te maken… het is eigenlijk een vrij eenvoudig ontwerp. In plaats van u exacte stripafmetingen te geven, is het het gemakkelijkst om te werken met kwart-, halve en volledige strips, aangezien de rolspanning van elke persoon een beetje anders is. Dit neemt de stress van nauwkeurige metingen weg en u kunt de grootte van een spoel naar behoefte aanpassen door extra lengte af te knippen zodra deze is opgerold.

Beginners geven er over het algemeen de voorkeur aan een quillingtool met sleuven te gebruiken (dit is mijn favoriete gereedschap met sleuven; dit Slim gereedschap met sleuven is een goede vervanging, en deze set van quilling gereedschap is leuk omdat het een embossing-tool bevat, plus het is mooi :).

1. Gebruik een strook van halve lengte om een ​​aangepaste driehoek te maken voor de motorkap door twee van de spoelpunten scherp samen te knijpen, zodat er een afgerond is voor de gebogen bovenkant van de motorkap.

2. Gebruik voor de wagenmand een strip over de volledige lengte om een ​​aangepaste rechthoek te maken, waarbij u de spoel zo vormt dat deze drie scherpe hoeken en één afgeronde hoek heeft.

3. Maak twee strakke spoelwielen. Begin met het rollen van een kwart-lengte witte strook met een gescheurd uiteinde, lijm vervolgens het gescheurde uiteinde van een roze strook over de volledige lengte wanneer de witte spoel de juiste maat heeft voor de wieldop en ga verder met rollen. Wanneer het wiel de gewenste maat heeft, lijmt u het uiteinde van de strip en schuift u het van het quilling-gereedschap. Gebruik een glazen stift om de wieldop te overkoepelen en plaats vervolgens een klein beetje lijm in de ronding om zijn vorm te behouden.

roze en groene quilled kinderwagenkaart en witte envelop

4. Monteer de onderdelen van de wagen, voeg een smal handvat en een uit karton gesneden geschulpte rand toe. ik heb deze gebruikt Paper Edgers Sint-jakobsschelpschaar.

5. Zie de foto voor de finishing touch. Ik heb dubbelzijdig plakband gebruikt om een ​​rechthoek van gingang-achtergrondpapier met uitgesneden hoeken op een witte kaart te plakken, en vervolgens twee overlappende zeshoeken toegevoegd waarop ik de wagen heb geplakt.

De zijkanten van de gingang-rechthoek zijn geaccentueerd met smalle stroken lichtgroen karton en roze perkament.

Ik heb een A New Baby-tag geprint en uitgeknipt met mijn draagbare papiersnijder om te passen op een rechthoek van roze karton met geschulpte hoeken. ik gebruikte een 1/8-inch pons om aan elk uiteinde een gat te maken waardoor ik een 1/2″ ginganglint heb geregen. Het label was vastgehecht met dimensionale lijmstippen om het van het kaartoppervlak te tillen.

De finishing touch is een rij kleine plastic knopjes.

Hier is mijn favoriete video-tutorial voor een envelop maken… zo handig als je er geen in de juiste maat bij de hand hebt.

babycadeau verpakt in aquarel regenboog inpakpapier

Voor het kraamcadeau heb ik een op maat gemaakte folietransfermat besteld bij ShineGoodsCo. Ik had de eigenaresse, Megan Lafrenz, leren kennen toen ik haar nieuwe winkel in dit bericht introduceerde. Het is verpakt in aquarel regenboog cadeaupapier met een strookje sakura bloesem washi tape om de envelop op zijn plaats te houden.

Ik vond het berkenhouten frame nadat ik naar talloze winkels was gegaan … wie wist dat er daar een frametekort is ?! Het moet een ander pandemieprobleem zijn in de toeleveringsketen.

ingelijste gepersonaliseerde folietransfermat met babyolifant omtrek en babynaam in lichtgroene foliedruk

Zoals altijd nodig ik je uit om mijn quilled-ontwerpen die op deze blog worden getoond, opnieuw te maken. Intens kijken naar quilling is een groot deel van het leren. Ontleed het ontwerp met je ogen, en naarmate je bekend raakt met de verschillende spoelvormen, zul je zien dat je bijvoorbeeld een traan, oogvorm of strakke spoel moet maken, en met oefening kun je’ Ik kan zelfs de striplengtes inschatten.

babykaart met quilled eendje bevestigd met pluizig wit garen geregen op papieren kralen

Voor meer quilled babykaartideeën en tutorials, hier is een schattig eendje, Oh Baby!, en een babyshower-schommelkaart.

Sommige van de links in deze blogpost zijn affiliate links.

Ik verdien een kleine commissie als je erop klikt en een aankoop doet.

Het kost u niets en het is een geweldige manier om de All Things Paper-blog te steunen.

creditSource link

Gebruikmaar
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare