Gemakkelijke, effectieve cadeaubonnen voor herfstbladeren

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Afgelopen weekend was een bijzondere tijd voor ons gezin, aangezien de jongste zoon en zijn verloofde in Californië zijn getrouwd. Ik vond het leuk om een ​​cadeautje voor ze in te pakken, en omdat ze allebei de herfst als hun favoriete seizoen claimen, besloot ik een lommerrijk cadeaulabel te maken dat bij het pakketje paste.

Ik weet zeker dat je iets soortgelijks kunt kopen dat kant-en-klaar is, maar naar mijn mening is een doe-het-zelf veel leuker. Ik begon met het googlen van royaltyvrije bladclipart en koos dit blad omdat de vorm onderscheidend is, maar toch gemakkelijk uit te snijden zou zijn.

Het paste ook goed bij een doorschijnende mini-envelop Ik had bij de hand, om nog maar te zwijgen van het blad met een handgeschreven boodschap van liefde en beste wensen zou er mooi doorschijnend uitzien. (Pergamijn enveloppen zijn ook erg leuk voor dit doel.)

eikenblad royaltyvrije illustraties

Mijn printer was op de fritz, dus in plaats van simpelweg de illustraties af te drukken om als sjabloon te traceren, schetste ik het met de hand op printerpapier en knipte het uit.

Nadat ik er een paar had overgetrokken op stevig ivoorkleurig aquarelpapier en ook goud metallic papier (om extra’s te hebben), knipte ik ze uit met een kleine schaar en geborstelde metallic goudverf rond de randen voor een beetje glans, zodat er genoeg ruimte was om iets kleins te schrijven .

huwelijkscadeau verpakt in zilver, goud en wit zigzagdesignpapier met gouden lint en doorschijnende perkamentenvelop met bladcadeaubon

Mijn favoriete gouden acrylverf is
Puur goud van Plaid
omdat het een mooie dekking en een rijke glans heeft.

Paper Source, een keten van kantoorbenodigdhedenwinkels, toont veel leuke ideeën om te decoreren met
papieren bladeren
in deze video met hun voorgesneden degenen.

portie handgemaakte herfstbladslinger in uitvoering met extra crêpepapierbladeren

Ik zag zojuist via de Ohoh Sunday-nieuwsbrief dat Ama een tutorial heeft op haar OhohDeco-blog voor het maken van een herfstbladslinger crêpepapier gebruiken. Ze bevat sjablonen voor drie soorten bladeren. Mooi hoor!

splatter verf plaatskaart met naam geletterd met een brede gouden metalen marker;  receptie menukaart

Mijn nieuwe schoondochter had zo’n leuk idee voor de kaartjes voor de receptie. Ze kocht kleurrijke notitiekaarten en schreef met de hand de naam van elke gast met een gouden metalen marker met brede punt. Je zou zelfs nog een stap verder kunnen gaan met de doe-het-zelf en splatter verf effen kaarten die passen bij het kleurenpalet van je bruiloft.

Een aantal van de links in deze blogpost zijn affiliate links.

Ik verdien een kleine commissie als je erop klikt en een aankoop doet.

Het kost u niets en het is een geweldige manier om de All Things Paper-blog te steunen.

creditSource link

Gebruikmaar
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken