Vier het met Darcy x The Minions

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

We zijn verheugd om de Darcy Miller x Minions feestcollectie exclusief verkrijgbaar bij Paper Source! Deze samenwerking is anders dan alles wat je ergens anders aantreft, want het zijn de unieke illustraties van Darcy die het vrolijke gegiechel en wiebelen van de minions tot leven brengen.

Leer meer over Darcy Miller, haar feesttips, en krijg een kijkje in waarom deze speelse feestcollectie je volgende evenement zal inspireren in ons interview hieronder.

Hoe heb je je eigen persoonlijke stijl in evenwicht gebracht met de unieke look van de Minions?

Ik hield al van de Minions – ze zijn leuk en feestelijk, en elk heeft zijn eigen persoonlijke stijl! Ze brengen de humor en goede tijden! ik adverteer gewoondeed wat speelse “knipogen” om hun vrolijke kanten nog meer tot leven te brengen. Ik heb ze versierd met mijn groovy regenbooggitaar, een discobal, speelse bloemen, vredestekens en meer – samen met tal van andere details in mijn kenmerkende handgetekende stijl.

Je hebt talloze samenwerkingen gedaan, wat moedigde je aan om aan deze te werken?

Ik ben al jaren een grote Paper Source-fan (kijk maar eens in mijn handwerkkast!), en ik ben dol op de Minions (wie niet?) Toen ik werd benaderd om deze collectie te maken die beide dingen combineerde, was het een geen idee. Deze samenwerking was perfect, want natuurlijk ben ik dol op de Minions – ze zijn leuk en iconisch – en Paper Source is altijd een van mijn favoriete bronnen omdat ze zo’n geweldig assortiment samengestelde producten hebben. Deze samenwerking sluit ook aan bij wat ik zo leuk vind aan elk feest (naast wat of wie er ook wordt gevierd): de kleine details. Ik ben opgewonden om winkels binnen te lopen of online te gaan en te zien dat mijn producten beschikbaar zijn voor mensen om dingen voor zichzelf te doen en hun creativiteit tot leven te brengen, en om uiteindelijk leuke herinneringen te maken.

Hoe weerspiegelt de Darcy Miller x Minions-collectie jouw motto van “Celebrate Everything?”

Ik geloof in het vieren van elk moment, groot of klein (bekijk mijn boek .) Vier alles!, voor meer daarover). Mijn motto is “DIT”, dat is “doe het samen!” Ik vind het geweldig dat we een kit hebben, want met die projecten kunnen vrienden en familie samen iets maken en het dan gebruiken om het te vieren.. Je kunt onze nieuwe Minions-producten op zoveel verschillende manieren gebruiken: Maak een zomerse picknick extra speciaal met onze cadeauzakjes , gebruik de stickers om een ​​lunchtas of je back-to-school notitieboekje op te vrolijken, voeg wat leuke rietjes toe aan je zomerdrankjes, of gooi een “Celebrate” banner op en zet een feestmuts op. De slinger in de set kan je kamer versieren, of je kunt er een wenskaart van maken – de mogelijkheden zijn eindeloos! Alles is ontworpen om mensen te voorzien en te inspireren om herinneringen te creëren.

Waar ben je het meest enthousiast over voor de release van de samenwerking?

Ik ben heel enthousiast om te zien hoe iedereen deze producten gebruikt en personaliseert om hun eigen Minions-feestjes te maken! Ik hoop dat iedereen ze deelt op Instagram en ons tagt op @DarcyMiller zodat ik ze kan zien! Wat me de grootste vreugde geeft in wat ik doe, is te zien hoe anderen elkaar vreugde brengen.

Wat wil je dat mensen meenemen als ze je werk zien?

Ik hoop mensen te inspireren om hun eigen vieringen te houden en elke dag speciaal te maken. Feesten kunnen groots zijn, zoals een 50-jarig jubileumfeest of een grote verjaardag, maar ze kunnen ook zo simpel zijn als het feestelijk maken van de ontbijttafel op de eerste schooldag. Mijn doel is altijd om mensen te inspireren om hun eigen manieren te vinden om anderen een goed gevoel te geven, en de kleine manieren te vinden om vreugde te brengen en te helpen van elke dag een feest te maken.

Wat zijn uw top drie adviezen voor het organiseren van een feest?

  1. Personaliseer het! Ik vind het altijd leuk om een ​​feest extra speciaal te maken door na te denken over voor wie het is en wie er aanwezig zal zijn. Dan pas ik het feest aan op basis van wie ze zijn, waar ze in geïnteresseerd zijn, enz. Het zit hem allemaal in de details. Als het een verjaardagsfeestje is voor een Minions-fan, serveer dan bananenpudding of bananencake! Die kleine details maken het verschil. Ik denk dat feesten minder over het feest gaan en meer over het vieren van de mensen van wie je houdt.
  2. Veel plezier! Zorg dat mensen zich betrokken en op hun gemak voelen, ontspan en geniet. Nadat alle planning is voltooid, moet je gewoon in het moment zijn, contact maken met de mensen om je heen en een leuke tijd hebben. Een blije gastheer zorgt voor blije gasten!
  3. Documenteer het! Maak foto’s, leg de herinneringen vast en red de dag door te scrapboxen en het bewaren van herinneringen. Het kan zo simpel zijn als het bewaren van de kaars van de eerste verjaardag van uw kind tot het maken van een volledig plakboek van de dag.

Volg voor meer feestinspiratie #celebratewithdarcy en #papersource. Deel uw feestfoto’s door ons te taggen @papersource!

Deel:

creditSource link

Gebruikmaar
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare