Snel en gemakkelijk Quilled Card voor alle gelegenheden

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Hier is een idee voor een eenvoudige quilled-kaart om verjaardagswensen, bedankt, sympathie of gewoon hallo te zeggen. Het heeft een duidelijke zomerse sfeer dankzij ijsblauw perkament dat is gekrompen om gedachten aan koel water op te roepen, samen met pastelkleurige quilling.

Kaart: Bepaal een maat die aan uw behoeften voldoet. Mijn tentvouwkaart meet 7 x 4 inch, wat voldoende ruimte biedt om een ​​notitie in te schrijven. ik gebruik graag een draagbare 12-inch Fiskar’s Trimmer voor het maken van kaarten.

1. Haal een klein vel perkament – ongeveer 3 x 7 inch – door een papieren crimper en snijd het doormidden over de breedte. Mijn crimper-model is niet beschikbaar, maar dit golvende zou een nog betere manier zijn om het thema water uit te voeren.

2. Plak met een lijmstift een gekrompen strook over de bovenkant van de kaart en een over de onderkant. Ik vind dat lijmstiftmarkeringen minder snel zichtbaar zijn door doorschijnend perkament dan andere soorten lijm of dubbelzijdig plakband. Een lichte aanraking gebruiken helpt ook.

3. Snijd een strook van 3 x 7 inch van hetzelfde witte karton als voor de kaart en voeg een paar plooien toe aan de boven- en onderranden. Lijm deze laag over het midden van de kaart.

4. Ik vond een stuk zijdeachtige aqua-naadband in mijn voorraad en plakte het over het midden van de witte kaart om een ​​beetje interesse onder de quilling toe te voegen.

5. Knip eventuele overtollige kaart-, perkament- en naadbindingen langs de kaartranden af.

handgemaakte rechthoekige quilled kaart met scroll en bloemdessin

Quilling:

1. Rol een strook quillingpapier drie keer rond een deuvel (ik gebruikte mijn lijmstift als een geïmproviseerde deuvel) en lijm het uiteinde op zijn plaats om een ​​ringspoel te maken. Schuif het van de plug en knijp voorzichtig op tegenovergestelde punten. Draai het een kwartslag en knijp nogmaals om een ​​vierkant te maken. Knijp het vierkant naar binnen op tegenoverliggende punten om de rechte zijden een beetje te buigen, knijp de hoeken samen om nog meer vorm te geven.

2. Rol vijf 5-inch marquise-spoelen en lijm ze aan elkaar om een ​​bloem te maken.

3. Rol een 2-inch strakke spoel en lijm deze op zijn plaats als het bloemcentrum.

4. Lijm het vierkante frame in het midden van de naadband en lijm de bloem erin.

handgemaakte quilled kaart met scrollwork en bloem

5. Maak 6 rollen: gebruik strips van 3 tot 4 inch om twee S-rollen te maken die aan elk uiteinde zijn opgerold en vier rollen van 1,5 tot 2 inch met slechts één uiteinde opgerold. Zoals je kunt zien, komen de scrolls aan de linker- en rechterkant niet precies overeen… lijm de scrolls gewoon aan elkaar om groepen te maken die je een lust voor het oog vindt. Lijm een ​​groep aan elke kant van het middenvierkant.

quilled kaart voor alle gelegenheden in pastel zomerkleuren

6. Maak er elk 2: 1-inch, 1,5-inch, 2-inch strakke spoelen en lijm ze langs de scrollsecties zoals weergegeven.

7. Maak twee traandruppels van 3 inch en lijm er een aan het uiteinde van elke scrollsectie.

rechthoekige pastelkleurige kaart op glazen buitentafel

Een wazige opname, maar de zon ging op deze zomeravond langzaam onder. Ik wou dat ik de zon had kunnen vastleggen, want die was fel rood – mooi, maar tegelijkertijd triest omdat de kleur te wijten was aan de rook van de branden die helemaal aan de andere kant van het land en in Canada.

Als quilling nieuw voor u is, zijn er tal van YouTube-video’s en -boeken om u op weg te helpen. Misschien wil je ook mijn antwoorden op veelgestelde vragen over Quilling en mijn basishandleidingen bekijken. Kijk hier, hier en hier voor meer zomerse quilled-kaartideeën.

set gestapelde washi tape-rollen met aqua bloemenpatroon

Deze koel getinte Misty Forest set papieren tapes van The Washi Tape Shop zou precies goed zijn voor het aankleden van kaarten met zomerthema. Gebruik code ANN10 voor 10% korting op elke bestelling bij het afrekenen. Gratis verzending wereldwijd.

boekomslag in levendige kleuren, The Art of Paper Craft door Helen Hiebert

Het nieuwste boek van Helen’s Hiebert De kunst van het papierwerk zal in februari verschijnen en is beschikbaar voor pre-order. Ik heb de kans gehad om er een voorbeeld van te bekijken, ik kan zonder voorbehoud zeggen (en niet alleen omdat ik een project heb bijgedragen) dat het een geweldig boek is (320 pagina’s – wauw!) vol verleidelijke ideeën.

De in het oog springende hoes is gemaakt door Owen Gildersleeve, die binnenkort te gast zal zijn op Helen’s podcast,
Paper Talk… Ik mis nooit een aflevering.

Proficiat aan Beth Reece, wiens website Quillerie.b staat nu live!

Ik neem een ​​kleine pauze van het publiceren van nieuwe blogposts in augustus, maar de nieuwsbrief zal op schema blijven voor abonnees. U kunt het laatste nummer lezen hier en meld je aan voor toekomstige edities hier. Deze komt eens in de drie weken in je inbox en je kunt je op elk moment uitschrijven.

All Things Paper is een partner van Amazon, Etsy en Washi Tape Shop.

Als u een aankoop doet, zijn er geen extra kosten voor u.

Bedankt voor het steunen van deze blog.


creditSource link

Gebruikmaar
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare