Verslavend Iris vouwpapier Craft

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Bijna 1300 gepubliceerde berichten op deze blog en ik heb nog geen irisvouwen, een leuke wervelende vouwtechniek die door papiermakers wordt gebruikt om opvallende kaarten en kunst aan de muur te maken. Het is de hoogste tijd dat ik het zijn recht geef!

Aan het begin van de eeuw (niet Dat laat ik er een heel oud klinken?!) Toen ik papierquilling voor het eerst ontdekte, sloot ik me aan bij een online Britse groep voor het maken van kaarten waar ik kennismaakte met een flink aantal technieken. Hier hoorde ik voor het eerst over irisvouwen, incire, theezakjes vouwen en meer.

iris gevouwen flamingo-kaart omringd door knutselspullen voor papier

Ik maakte een of twee ontwerpen met gevouwen irissen en hoewel ik van het uiterlijk hield, had ik papier gebruikt dat te zwaar was voor de taak, dus mijn kaarten werden nogal volumineus. Maar nu ik de slimme ontwerpen ben tegengekomen die zijn gemaakt door Bethan Lucy Aspland van Mooi in papier door B, Ik ben erg geneigd om iris vouwen nog een keer te proberen.

iris gevouwen blokletter Een wenskaart weergegeven met knutselspullen voor papier
Maak een initiaal als inlijstbare kaart of kunst aan de muur

Interessant genoeg was het de pandemie die leidde tot deze nieuwe carrière in het maken van papier voor Bethan. Ze leerde iris vouwen van haar moeder toen ze acht jaar oud was, maar liet het kaarten maken achter om een ​​graad in evenementenbeheer te behalen. Dit is een gebied waar ze zeer geschikt voor is, omdat ze houdt van organiseren, plannen en leiderschap, wat allemaal duidelijk blijkt uit de manier waarop Bethan heeft gebouwd Mooi in papier door B sinds haar ontslag van haar baan als sportschoolmanager.

pastel iris gevouwen bloemmotieven op tafel

Ze heeft de winkel gevuld met originele afdrukbare sjablonen en complete kits, papieren pakketten met een ideaal gewicht voor het vouwen van irissen, en aangepaste ontwerpen die ze zal maken voor de persoon die liever heeft dat zij het maakt.

proefpakket van fuchsia-papier met patronen op tafel weergegeven

Recensies zijn erg sterk… bijvoorbeeld: “Ik ben dol op deze kit! Ik heb nog nooit iris vouwen geprobeerd, maar de instructies waren gemakkelijk te volgen en ik ben zo onder de indruk van hoe professioneel mijn kaarten eruit zien!”

acht voorbeelden van iris-vouwkaartontwerpen - hart, ballon, vlinder en bloem - op tafel met vellen papier

Beginnerskit

Bethan is niet een beetje verlegen om zichzelf uit te roepen tot “’s werelds toonaangevende irisvouwpapier-crafter” en ik moet zeggen dat ik nog nooit iemand ben tegengekomen die zich zo in de techniek heeft gestort als B!

handgemaakte iris gevouwen regenboog wenskaart weergegeven met extra papieren en geperforeerde harten in regenboogkleuren

Haar winkel groeit snel, dankzij een actieve aanwezigheid op Instagram, uitstekende instructievideo’s en zelfs een Pretty Paper-gemeenschap
waar makers worden uitgenodigd om foto’s van hun werk te delen en te chatten met andere irismappen.

iris gevouwen dinosaurus verjaardagskaart op tafel omringd door papieren knutselspullen

Voor het beste resultaat raadt Bethan aan om origamivellen of lichtgewicht cadeaupapier te gebruiken. Het scrapbookpapier dat ik aanvankelijk gebruikte, leidde tot frustratie… het is te zwaar, ook al is de reeks kleuren en prints zo verleidelijk. Mijn lesje geleerd!

iris gevouwen kasteel wenskaart op tafel omringd door papier knutselbenodigdheden

Het is zonnebloemseizoen hier in Delaware, dus dit ontwerp zou perfect zijn voor een zomerse verjaardag. In deze video laat Bethan precies zien hoe te gebruiken haar sjabloon om de kaart te maken.

Op bezoek komen Mooi in papier door B om meer ontwerpen te zien. Je vindt Bethan ook op Instagram en Facebook. Sluit je aan bij haar Pretty Paper-gemeenschap en ontvang een gratis hartjespatroon.

iris gevouwen bloemenwenskaart op tafel omringd door benodigdheden voor het maken van papier

Dit bericht bevat Etsy-affiliate links.

Als u ervoor kiest om een ​​aankoop te doen, zijn er geen extra kosten voor u.

Bedankt voor het winkelen via All Things Paper-links

omdat ze helpen om de site sterk te houden.

creditSource link

Gebruikmaar
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken