Nieuw! Digitale download voor augustus

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Ontgrendel je zen-zone met dit rustgevende pastelkleurige marmeren ontwerp in de digitale download van deze maand! Vind je centrum met behulp van ingetogen kleuren die tot leven komen en worden benadrukt door gouden accenten. Dit nieuwe ontwerp is de perfecte gelegenheid om je bureauruimte op te frissen met de Colourful Marble Medium Planner, waarmee je eenvoudig en mooi georganiseerd blijft. Je kunt zelfs je eigen rustgevende meesterwerk maken door je aan te melden voor de aquarelworkshop van Paper Source!

Klik op de onderstaande links om de nieuwe technische achtergrond van augustus te downloaden!

| Bureaublad | iPhone 6/8 | iPhone X | Tablet

Deel:

creditSource link

Gebruikmaar
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare