“I Do” zeggen met een zomerbarbecue

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

De zomer was gemaakt voor buitenfeesten.

Na het afgelopen anderhalf jaar binnen te hebben doorgebracht vanwege de COVID-19-pandemie, zijn buitenbijeenkomsten een geweldige manier om de zomerbruiloft van je dromen te hebben terwijl je toch voorzichtig bent. Hoewel deze bruiloften waarschijnlijk kleiner zullen zijn dan in de afgelopen jaren, zijn het de kleine details die voor prachtige vieringen zullen zorgen.

Kleine bruiloften in de buitenlucht zorgen ervoor dat gasten zich kunnen verspreiden, bieden veel ruimte voor tafels en dansen en zijn bevorderlijk voor prachtige fotomomenten. Een buitenbruiloft zal op elk moment van de dag prachtig zijn, en Paper Source biedt veel items om uw speciale dag beter te maken dan u zich kunt voorstellen.

1. Uitnodigingen en bedrukte benodigdheden

Save the Date-kaarten en Uitnodigingen zet de toon voor je bruiloft. Paper Source heeft tal van aanpasbare opties, zodat u kunt afstemmen op uw kleurenschema en een lettertype kunt kiezen om te gebruiken op al uw op maat gemaakte items. De Papieren staaf stelt u in staat om bijpassende enveloppen te kiezen, en er zijn zelfs tutorials over hoe maak je je eigen enveloppen? om bij uw kleurenschema en decoraties te passen. U kunt bijvoorbeeld inpakpapier om uw enveloppen te bekleden. U kunt andere aangepaste items kopen, zoals: programma’s, bedankt notities, briefpapier, menu’s, en meer.

2. Decoraties

Decoraties zal helpen om de sfeer voor uw bruiloft of repetitiediner te bepalen en eindeloze fotomomenten te creëren. Je kunt een achtergrond maken die gasten kunnen gebruiken voor foto’s, of een mooie, insta-waardige tafelsprei. Slingers, rozetten, papieren bloemen, en lichtslingers zijn een geweldige manier om uw ruimte op te fleuren.

3. Papieren goederen

Coördineren platen, servetten, kopjes, en gebruiksvoorwerpen combineer gemak en elegantie om een ​​prachtige sfeer te creëren. Paper Source biedt vele sets van gecoördineerde en thematische feestartikelen die geschikt zijn voor alle bruiloftgerelateerde evenementen, van bruidsdouches tot de grote dag zelf.

4. Gunsten:

De zomer is een tijd om herinneringen op te halen, en hoewel je buitenbruiloft veel fotomomenten biedt, wil je misschien ook je gasten feestartikelen geven. Creëren op maat gemaakte gunstzakken en vul ze met snoep, snuisterijen of iets anders dat u wilt herdenken aan uw speciale gebeurtenis. Klik hier voor tips voor het maken van een leuk bedankzakje of welkomstpakket voor je gasten.

Paper Source is er voor al uw buitenhuwelijksbehoeften, evenals voor alle andere buitenbijeenkomsten die u deze zomer zult organiseren. Of u nu een familiebarbecue, een tuinfeest of een wijn en kaas nacht met vrienden, Paper Source heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke nacht. Vier deze zomer buiten!

Deel:

creditSource link

Gebruikmaar
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare