Perfect Fit Planner-gids – Paper Source Blog

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

De sterren zijn uitgelijnd, je zon is in organisatie en je rijzende teken staat in Paper Source Planners. Wist je dat je 42% meer kans hebt om je doelen te bereiken als je ze opschrijft? Neuropsychologen identificeerden de kracht van het levendig weergeven van doelen in geschreven vorm.

Of je nu gelooft in manifestatie of zuivere wetenschap, het hebben van een planner om je wekelijkse schema te ordenen of willekeurige ideeën wanneer de inspiratie toeslaat, is essentieel om van 2022 het beste tot nu toe te maken. Dit is uw teken om u door onze planners te laten leiden, zodat u kunt vinden degene die perfect bij uw levensstijl past.

Lifestyle Collectie #1: Scrappy Geleerden

Terug naar school krijgt een geheel nieuwe betekenis als we Zoom-oproepen in onze kinderkamers achterlaten voor lessen in het echte leven. Help de angsten van de eerste dag weg te nemen met het vertrouwen dat u weet dat u bent uitgerust met hulpmiddelen voor succes. De Student Large of Jumbo Planner bevat maandelijkse en wekelijkse spreads met veel ruimte en flexibiliteit om uw drukke schoolrooster te beheren. Deze planner is perfect te combineren met Stabilo Fineliner Point Pennen en Checklist Sticker Roll Set.

Functies:

 • Verticale weekweergave & Maandpagina’s
 • Pagina’s voor speciale datums, contacten, lesroosters, doelen bijhouden, budgettering, wachtwoorden en notities
 • Flexi semi-verborgen spiraal, binnenzakken en goudfolie stickervel

Lifestyle-collectie #2: uitzonderlijke opvoeders

Maak de drukte in de klas gemakkelijk met de planner van Paper Source die speciaal is ontworpen om het gedoe van studenten eenvoudig en georganiseerd te maken. De Aquarel Dots Leraar Jumbo Planner is handig ingedeeld voor elke categorie, van lesplanning tot jaarlijkse doelen, zodat je alles kunt bijhouden. Label elke taak een andere kleur met behulp van de EMOTT Fineliner Retro Pen Set.

Functies:

 • Leraargerichte planner bevat maandelijkse en wekelijkse spreads
 • Interieurspreads bevatten pagina’s voor lesplanning, het bijhouden van wachtwoorden en contacten, en het bijhouden van uw voorraadbudget, buitenschoolse verplichtingen, jaarlijkse doelen
 • Planner bevat een handige binnenzakmap en goudfoliestickers

Lifestyle-collectie #3: 9-5 helden

Breng kleur in uw zakelijke bezigheden met strakke, elegante planners uit onze Chicago Ave-collectie. Deze exclusieve collectie viert het 35-jarig jubileum van Paper Source door middel van geavanceerde planners die organisatie moeiteloos maken! Kies uit levendig blauw of een vorstelijk bordeauxrood om belangrijke vergaderingen, deadlines en slimme ideeën bij te houden.

Functies:

 • Faux Leather Flexicover en mooie zilver- of goudfolie print
 • Maandelijkse en wekelijkse pagina’s met veel ruimte en flexibiliteit om uw notities en plannen te noteren
 • Lintbladwijzer en penlus

Lifestyle-collectie #4: Familie doorsturen

Organiseer onvermijdelijke hectiek met een planner die is gebouwd om alle uitdagingen van het leven in evenwicht te brengen. Blijf op de hoogteiedereen in het schema van uw gezin met de abstracte aquarel familie Jumbo planner of gouden bloemen familie grote planner met secties voor afspraken en speciale data terwijl u uw eigen benodigdheden organiseert.

Functies:

 • Pagina’s voor speciale datums, contacten, wachtwoorden, budgettering, afspraken, maaltijdplanning en notities
 • Spiraalgebonden en met tabbladen voor eenvoudige navigatie
 • Inclusief maandelijkse en wekelijkse spreads met veel ruimte en flexibiliteit

Of u nu het klaslokaal bijhoudt of branden op kantoor blust, Paper Source heeft de perfecte planner die aan uw behoeften voldoet. Je kunt de bal aan het rollen krijgen met een Planner Workshop Series die in september begint, een keer per week gedurende 4 weken, gevuld met tips en trucs van experts uit de industrie om je te helpen elke dag te laten tellen, gehost door Papierbron!

Deel:

creditSource link

Gebruikmaar
Logo
Compare items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Compare