Uitstekende woondecoratie en sieraden van papierkralen

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Wacht maar tot je de moderne papierkralenontwerpen van Devi Chand of . ziet Papiermeloen creëert! Deze minimalistische wandklok, bijvoorbeeld… het kleurverloop, nauwkeurig geplaatste quilled coils en een ogenschijnlijk eenvoudig ontwerp vormen samen een stijlvol en natuurlijk nuttig muurkunstwerk.

(Om je een klein geheimpje te geven… ontwerpen die er eenvoudig uitzien, zijn vaak het moeilijkst te maken omdat er geen ruimte is voor fouten.)

Eigentijdse ketting met papieren kralen, samengesteld uit glanzende zilveren en gouden druivenrollen

Als jong kind hield Devi ervan om dingen met papier te maken en studeerde later design aan het NIFT (National Institute of Fashion Technology) in Chennai, India, waar ze voor een ontwerpbureau werkte totdat ze besloot dat het bedrijfsleven niet de beste keuze was.

speelse mini-telraam oorbellen van papier

Een basisschoolleraar zou abacus papieren kralenoorbellen waarderen.

Devi is nu een solopreneur die het heerlijk vindt om ontwerpen te bedenken die zelfs voor haar soms verrassend zijn. Dit komt omdat het papier dat ze gebruikt vaak upcycled is – kranten, tijdschriften, papieren zakken, cadeaupapier, kalenders en pamfletten. Kleurrijke patronen zorgen ervoor dat Devi nooit helemaal zeker is van het eindresultaat totdat ze het ziet.

papieren kralenarmband gemaakt met patroonpapier

De meeste papieren sieraden zijn samengesteld uit perfect uniforme druivenrollen. (Zoals alle soorten quilled coils, zijn druivenrollen ongelooflijk veelzijdig omdat ze in elke maat kunnen worden gemaakt, van boomversieringen tot kleine vlinderlichamen.)

boeket van minimale papieren kraalbloemen weergegeven in een vaas bestaande uit rechtopstaande, holle papieren buizen in verschillende maten

Een coole, eigentijdse vaas met papieren koker bevat papieren kralenbloemen.

Terwijl Devi’s man een handje helpt bij het verzenden en haar jonge dochter helpt door kreukelvulling voor de verpakking te snijden en bedankkaartjes te maken om bij elke bestelling te voegen, vult de populariteit van de winkel Devi’s dagen… alle van het papier dat zelf aan het rollen is, terwijl ze haar werk op een hoog niveau houdt.

kleurrijke, papieren oorbellen met verticale buis

Een heel ander, maar even effectief gebruik van papieren kokers.

De slogan van de winkel beschrijft Devi’s creaties goed… Gemaakt van papier, ontworpen om lang mee te gaan. De kralen zijn bedekt met een beschermende kit, maar mogen natuurlijk niet worden meegenomen om te zwemmen.

vierkante, eigentijdse muurkunst bestaande uit verticaal weergegeven lijnen van papierkralen in metaaltinten

Een speelse regenboogversie van dit moderne wanddecor staat ook in de winkel.

Elk stuk is verpakt in een ambachtelijk gemaakte papieren doos die herbruikbaar, recyclebaar en vastgebonden is met lint gesneden uit kleermakersafval om een ​​speciaal tintje te geven.

rechthoekig paar oorbellen bestaande uit papieren stroken met patroon in blauwtinten

Niet alle sieraden van Devi zijn gemaakt van opgerold papier!

paar kleine oorbellen met opgerolde papieren kralen die op huisjes lijken

Er is nog veel meer te zien op de PaperMelon-website. Je vindt Devi Chand op Instagram, Pinterest, en Facebook.

gouden ketting met zonnepapierkralen en gedurfd, spiraalvormig ontwerppapier in het midden

Als je liever via Etsy shopt, heet haar shop Papiermeloen. Aangepaste bestellingen zijn welkom en wereldwijde standaard verzending is gratis. Meld je aan voor de PaperMelon Maandelijkse nieuwsbrief om te horen over nieuwe items.

Dit bericht bevat Etsy-affiliate links.

Als u ervoor kiest om een ​​aankoop te doen, zijn er geen extra kosten voor u.

Bedankt voor het winkelen via All Things Paper-links

omdat ze helpen de site sterk te houden.

creditSource link

Gebruikmaar
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken