Quilled Butterflies en Mighty Kind’s Paper Cut Cover

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Maak drie verschillende stijlen van quilled vlinders om kaarten voor alle gelegenheden, plakboeklay-outs of tijdschriftomslagen te versieren.

Een paar weekenden geleden woonden mijn man en ik een feest bij om de verjaardag van de moeder van een goede vriend te vieren. Carol is een geweldige vrouw en ik zeg vaak dat ik net als haar wil zijn als ik groot ben. Ze is nu 95 en een genot om tijd mee door te brengen, dankzij een magnetische persoonlijkheid en vele interesses.

Geen cadeaus was de regel, dus dit is precies het soort gelegenheid waarbij een quilled-kaart van pas komt. De ontvanger realiseert zich dat het iets is dat met liefde voor hen is gemaakt. (Carol geniet zo nu en dan van een glas wijn, dus een feestelijke fles leek me ook op zijn plaats. 🙂 Door de kaart met lint vast te binden als onderdeel van de versiering, werd de noodzaak om een ​​envelop te maken vermeden.

hoge fles gewikkeld in zilver mylar, vastgebonden met roze lint waarop een vierkante kaart met drie quilled vlinders is bevestigd

Zelfs als je nog nooit quilling hebt geprobeerd, weet ik dat je met wat oefening quilled-vlinders kunt maken. Bekijk om te beginnen deze twee quilling-tutorials voor beginners: Summer Party Invitation en Basic Quilled Flower and Leaf, evenals antwoorden op veelgestelde vragen over quilling.

Trouwens, je bent altijd welkom om mijn quilled-ontwerpen die op deze blog worden getoond, opnieuw te maken… aandachtig kijken naar quilling is een groot deel van het leren. Kies de spoelen en rollen hieronder… er zijn markiezen (ogen) en pijlspoelen voor vleugels; de lichamen zijn druivenrollen en een gepelde kolom met daarop V-rollen en een ovale strakke spoel.

close-up van drie quilled vlinders op kaart met bloemenreliëf

Papiersnijkunstenaar Harumi Nakatani was ongeveer een jaar geleden te zien op deze blog en ik vond het geweldig om te horen dat haar werk de omslag van het laatste nummer van Machtige soort!

Als de naam niet bekend is, is het een prachtig tijdschrift dat kinderen inspireert om te zorgen. Kwartaalnummers staan ​​vol met verhalen en activiteiten die leiden tot een betere wereld. Deze heeft veel inhoud over Japan en de komende Olympische Spelen die interessant is voor alle leeftijden, inclusief volwassenen.

voorbeelden van papieren scènes op tijdschriftomslag, ansichtkaarten en stickers

Harumi en ik hebben contact gehouden en onlangs stuurde ze me de schatten die je hier ziet… een exemplaar van het tijdschrift, evenals ansichtkaarten en stickers die meer van haar papierknipsels bevatten.

Zuboraya's kogelvis van papieren lantaarns getoond opgehangen buiten het restaurant in de straat in Osaka, Japan

Ik moest vragen wat de ovale sticker voorstelt… Harumi legde uit dat het een replica is van een zeer grote papieren lantaarn kogelvis – zes meter breed – een geliefd icoon in Osaka, Japan dat tot afgelopen september buiten een populair restaurant hing. In 2018 creĂ«erde Harumi het papier gesneden ontwerp zoals te zien op de band Phono Pony‘s albumhoes.

Op de albumhoes van Phono Pony hangt een uit papier gesneden kogelvis die buiten het restaurant Zuboraya van Osaka hangt

De rode letters op de kogelvis spreuken Zuboraya, de naam van het restaurant dat honderd jaar bestond totdat Covid-19 er helaas een einde aan maakte. Het stond bekend om het serveren van kogelvis (ook wel fugu of kogelvis genoemd), wat op zich al een fascinerend verhaal is… zie je, kogelvis wordt als een delicatesse beschouwd, ondanks dat het dodelijk is voor mensen. Fugu-koks trainen voor jaren voordat het aan gasten mag worden geserveerd!

Mighty Kind tijdschriftomslag met collage van atleten in papier gesneden

Maar terug naar het tijdschrift… Ik hou van de manier waarop de omslag de dimensie en textuur van Harumi’s papierfilmpje vastlegt… dat is nu superfotografie. En ik moet zeggen dat het is gedrukt op het coolste papier… niet glad en glad zoals tijdschriften in het algemeen zijn – een attente touch die het gemakkelijk maakt om vast te houden.

creditSource link

Gebruikmaar
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare