Artikelen voor glazenwassers

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Als professionele glazenwasser wilt u natuurlijk werken met de beste gereedschappen en materialen om uw werk efficiënt en effectief uit te voeren. In dit artikel bespreken we verschillende artikelen die speciaal ontworpen zijn voor glazenwassers, zodat u altijd kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardige ramenwasuitrusting. Van telescoopstelen tot watertanks en filters, en van ergonomische Ninja reinigingsapparatuur tot andere handige tools. Ontdek hoe deze producten uw werk als glazenwasser kunnen vergemakkelijken en verbeteren.

Het belang van kwalitatief hoogwaardige ramenwasuitrusting

Als professionele glazenwasser weet u als geen ander dat het belangrijk is om te werken met kwalitatief hoogwaardige ramenwasuitrusting. Een goede keuze van inwassers, ruitenwissers, telescoopstelen en andere accessoires is essentieel voor een effectieve glasreiniging. Met name de telescoopstelen spelen een cruciale rol bij het bereiken van moeilijk toegankelijke ramen op grote hoogtes. Door te investeren in hoogwaardige materialen kunt u niet alleen efficiënter werken, maar ook zorgen voor een betere eindresultaat. Kies daarom altijd voor betrouwbare en duurzame gereedschappen die speciaal ontworpen zijn voor de behoeften van glazenwassers.

Telescoopstelen

Wanneer het aankomt op het reinigen van ramen op grote hoogtes, zijn telescoopstelen onmisbaar voor glazenwassers. Met deze handige tool kunt u efficiënt en veilig werken, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Telescoopstelen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen, waardoor u kunt kiezen wat het beste past bij uw specifieke behoeften. Een voorbeeld is de Carbon Composiet telescoopsteel, een hybride steel gemaakt van carbon en glasvezel, met smart clamps die zorgen voor een stevige grip. Deze telescoopsteel heeft een maximale uitschuiflengte van 9,3 meter en biedt de perfecte combinatie van flexibiliteit en stabiliteit om uw werk als glazenwasser te vergemakkelijken.

Watertanks en filters

Een essentieel onderdeel van de ramenwasuitrusting voor glazenwassers is een watertank van 1000 liter. Deze tanks, gemaakt van hoogwaardig kunststof, zijn speciaal ontworpen voor het vervoeren en opslaan van vloeistoffen zoals water. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden en worden geleverd met een handige slangpilaar aansluiting van 12mm. Met afmetingen van L: 1590mm, B: 1240mm, H: 590mm en een gewicht van 60 kg bieden deze watertanks genoeg capaciteit om uw werk als glazenwasser efficiënt uit te voeren. Daarnaast kunt u gebruikmaken van filters, zoals het Unger Hydropower osmosefilter, dat kraanwater omzet naar zuiver water voor streeploos schone ramen.

ErgoTec Ninja reeks

Maak kennis met de ErgoTec Ninja reeks, een serie innovatieve reinigingsgereedschappen die speciaal zijn ontworpen voor glazenwassers. Met de ErgoTec Ninja Combo heeft u een handige combinatie van een glasschraper en holster om hardnekkig vuil te verwijderen. De EasyClip bevestiging zorgt voor snelle en gemakkelijke montage. Daarnaast is er de duurzame ErgoTec Ninja MicroWipe glasdoek, perfect voor het creëren van een stralende glans bij het wassen van ramen. Voor het schoonmaken van kleine en grote ramen biedt de ErgoTec NINJA raamwisser en inwasser instellingen voor drukverdeling en ergonomie. Ten slotte kunt u uw gereedschap netjes opbergen in de handige ErgoTec Ninja Bucket on a Belt. Kortom, de ErgoTec Ninja reeks is een must-have voor elke professionele glazenwasser.

 

Gebruikmaar
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare